Ο Αλμυρός «άλωσε» τον Κρουσώνα και προκρίθηκε!

Με τον Λεόν Πιερτζιάκομι να σημειώνει δύο γκολ, ο Αλμυρός ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Κουτσογιαννάκης, επικρατώντας του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα και πανηγυρίζοντας τη νίκη-πρόκριση που τους έδωσε το εισιτήριο για την φάση των «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Σ’ ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες, ο Αλμυρός ήταν αυτός που τελικά… πανηγύρισε, παρ’ ότι αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο από το 33’ όταν ο Αγαπάκης είχε αντικρίσει την 2η κίτρινη κάρτα με το σκορ στο 1-1.

Νωρίτερα, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Αλμυρός, είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, πρώτα σκόραραν οι «ασπρόμαυροι» με τον Μπαμπουλάκη από τα αριστερά να «σεντράρει» για τον Κουτσογιαννάκη που από κοντά πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Πιερτζιάκομι εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ, ισοφάρισε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ανωγειανάκη, όμως ο διαιτητής κ. Βασάκης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στο 35’ με διαγώνιο σουτ απείλησε, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν ο Λεόν Πιερτζιάκομι σούταρε από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 1-2, ένα σκορ που τελικά διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Μαγάκης, Σηφάκης, Πήλιος, Λιοδάκης, Κουτσογιαννάκης, Καλαϊτζάκης, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Σκούφος(50’ Σακλαμάκης), Μπαμπουλάκης

Αλμυρός: Βλαχάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Ενγκουέμ, Μίσκου(35′ Ντιονίσιο), Κουράκης, Φραγκουλάκης, Πιερτζιάκομι, Ζέλιος, Αγαπάκης, Δ. Κοιλιάρας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P