
Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής της Super League 2.
Το παιχνίδι του Εργοτέλη κόντρα στην Καλαμάτα θα διευθύνει ο Λάμπρου από το σύνδεσμο Ευβοίας, ενώ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηροδότου με την Καλλιθέα θα είναι ο Ψυχούλας από το σύνδεσμο Βοιωτίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:
Σάββατο 5 Μαρτίου
14:45 ΟΦ Ιεράπετρας-Λεβαδειακός: Βλάχος (Αν. Αττικής), Γουρνιάς – Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Τσαμούρης (Πειραιά)
14:45 Καραϊσκάκης Αρτας-Παναθηναϊκός Β: Κουκουράκης (Χανίων), Αναστασάκης – Κομισοπούλου (Χανίων), Λεωνίδας (Τρικάλων)
14:45 Αστέρας Βλαχιώτη-ΑΕΚ Β: Κρασαγάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης Α. – Δασκαλάκης Α. (Ηρακλείου), Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Κυριακή 6 Μαρτίου
14:45 Καλλιθέα-Ηρόδοτος: Ψυχούλας (Βοιωτίας), Φίλος – Δελής (Βοιωτίας), Θεοχάρης (Θεσσαλίας)
14:45 Ζάκυνθος-Ρόδος: Κατόπης (Σάμου), Κύριος (Αρκαδίας) – Ισακοβίδης (Λακωνίας), Καδδάς (Αχαΐας)
14:45 Χανιά-Επισκοπή: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Νικολάου Χρ. – Ισσα (Αθηνών), Μαχαίρας (Αθηνών)
14:45 Εργοτέλης-Καλαμάτα : Λάμπρου (Ευβοίας), Πριόνας – Κωνστάντιος (Ευβοίας), Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
14:45 Διαγόρας-Κηφισιά: Κ. Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Α. Μαλανδρής(Χαλκιδικής), Α. Φραγιός(Μακεδονίας), Π. Τσοπουλίδης(Αθηνών)