«Έπιασε» θέση Play Off ο εντυπωσιακός Πήγασος!

Ο Πήγασος ήταν εντυπωσιακός αφού επικράτησε με 1-4 των Νέων Ηροδότου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας μόνος 6ος!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Νέους Ηροδότου καθώς με το καλημέρα πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Καλαμιώτη να κάνει το 1-0 στο 5΄!

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ωστόσο ήταν άμεση καθώς μόλις στο 11΄ ο Σωμαράκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 17΄ μετά από κόρνερ του Αγγέλη ο Χανιωτάκης με δυνατό μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο χρόνος κυλούσε με το 1-2 να παραμένει, ωστόσο στιγμές πριν το τέλος ο Πήγασος κέρδισε πέναλτι, με τον Καλλέργη να αναλαμβάνει να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-3 «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε για τον Πήγασο ο Χανιωτάης με κεφαλιά μετά από ασίστ του Κουτεντάκη για το τελικό 1-4!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Ηροδότου: Μήτρου(46΄ Λ.Τ. Πεδιαδιτάκης), Σωμαράκης, Καλαμιώτης, Γεωργιάδης(28΄ Κουρουκιαβούρης), Καραλής, Σαλατάι, Ποταμιανάκης, Τζενάκης, Κατσαρής, Σιδηρόπουλος, Αμπατζάι(55΄ Μπλεδάκης)

Πήγασος: Σκουραδάκης, Τσαγκαράκης, Κουτεντάκης, Χανιωτάκης, Κυριακάκης, Λίο Μουσταφά, Κανταρτζής Θ., Μανίκας, Τσουγκράνης, Αγγέλης, Σωμαράκης(60΄ Καλλέργης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P