Επιβλητική ΑΕ Κρητών, 5-1 τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου!

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕ Κρητών η οποία επικράτησε με 5-1 του Παναθηναϊκού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος, όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια, ωστόσο στο 44ο λεπτό ο Ριζάκης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με πλασέ μέσα από την περιοχή, με 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα μόλις στο 50ο λεπτό με σκόρερ τον Στειακάκη ο οποίος έκανε το 1-1!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν πτοήθηκαν και στο 60΄ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τσουβαλά, ενώ λίγο αργότερα ο Γιακουμάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1! Στο 80ο λεπτό ο Κοκοσάλης έκανε το 4-1 για την ΑΕ Κρητών, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85΄ ο Στιβακτάκης όταν πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Ριζάκη και έκανε το 5-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Κρητών: Ντοβίνος, Σταυράτης, Βασιλαρόπουλος, Κλάδος, Ξινταβελονάκης, Στιβακτάκης, Τσουβαλάς, Κοκοσάλης, Ριζάκης, Ταμιωλάκης, Γιακουμάκης Γ.

Παναθηναϊκός: Ράδοβιτς, Κορνελάκης, Παπάς, Κοτζιάς, Χατζάκης, Γιαννακουδάκης, Γεμιτζόγλου, Φουντουλάκης, Γραμματικάκης, Φανουράκης, Μπουλούκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P