Πολλά τα προβλήματα για τον Φ. Χαλκιαδάκη

Η Δαμάστα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Χερσόνησο έχοντας μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και μετά τη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Βόνη στοχεύει σε ένα ακόμα τρίποντο πάλι μακριά από την έδρα της αυτή τη φορά κόντρα στην Χερσόνησο.

Το έργο της Δαμάστας ωστόσο αναμένεται να είναι δύσκολο, αφού εκτός από τον ανταγωνισμό της Δαμάστας ο έμπειρος τεχνικός έχει να διαχειριστεί και τις σημαντικές απουσίες που θα έχει. Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων θα είναι ο Τζουβάρας που είναι φαντάρος, αλλά και ο Κοκορέλιας που θα απουσιάζει για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα ο Αποστολάκης έχει πάρει ειδική άδεια από την ομάδα και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού θα έιναι ο Μηλιαράκης, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Βόνη. Παρά τις απουσίες στην Δαμάστα στοχεύουν αποκλειστικά στο θετικό αποτέλεσμα και στην συνέχεια των θετικών εμφανίσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P