Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Αστρίτσι με νικήτρια τη Δαμάστα!

Μία σημαντική νίκη πανηγύρισε η Δαμάστα η οποία επικράτησε με 2-4 της Βόνης, για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής!

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 23΄ μετά από σέντρα του Μαρκάκη ο Κωτούλας πήρε το ριμπάουντ και έκανε εύκολα το 0-1!

Το 0-1 μάλιστα έμεινε μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους, παρά τις όποιες προσπάθειες με τη Δαμάστα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 51΄ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Κοκορέλιας έδωσε στον Κωτούλα και εκείνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι έκανε το 0-2 και έδωσε μεγάλο προβάδισμα νίκης στη Δαμάστα!

Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα ο Κλαπάκης σκόραρε για το 0-3 «κλειδώνοντας» τη νίκη! Η Βόνη παρά τα τρία γκολ που είχε δεχτεί δεν τα παράτησε και στο 89΄ μετά από μία αναμπουμπούλα στην περιοχή ο Χατζησεβαστός με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-3!

Στο 91΄ ωστόσο η Δαμάστα κέρδισε πέναλτι, με τον Απλαδά να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 1-4!

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 94΄ ο Παπακώστας ο οποίος έκανε το τελικό 2-4!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαμάστα: Δανδάλης(80΄ Ανυφαντάκης), Καραξής(65΄ Σερβιλάκης), Απλαδάς, Μαρκάκης, Κουτσάκης(80΄ Λαμπράκης), Κοσμάς, Πεταλάκης, Κουτσοποδιώτης, Μηλιαράκης(20΄ Κοκορέλιας), Κλαπάκης, Κωτούλας

Βόνη: Μποστάν, Κελαράκης(45΄ Παπαδάκης), Χατζησεβαστός, Γελαδάς, Καλαϊτζάκης, Μυρωδιάς(45΄ Παπαγγελής), Σταυρακάκης, Καλογεράκης(70΄ Ζαχαράκης), Παπακώστας, Βλάχος(60΄ Γιακουμάκης), Σκαρβελάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P