ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προπόνηση στο Αίγιο για τον Εργοτέλη

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Προπόνηση στο Αίγιο για τον Εργοτέλη
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωτάθλημα της Betsson Super League 2

Η τελευταία πρόβα περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις. Το πρόβλημα τις τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Στέλιος Ποζατζίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας αν και είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ένιωσε αδιαθεσία, γεγονός που τον κράτησε στο Ηράκλειο.

Να υπενθυμίσουμε ότι απόντες από την αυριανή αναμέτρηση είναι επίσης οι τιμωρημένοι για κάρτες, Πέϊος, Κωστανάσιος και Mico όπως και ο τραυματίας Μπουρσέλης.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα