«Κάλπασε» το Άλογο!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει το Άλογο Μαλεβιζίου το οποίο επικράτησε με 1-0 του Ζαρού για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για το Άλογο Μαλεβιζίου, αφού μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Νίκο Ζερβό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια ο Ζαρός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 11ο λεπτό με τον Αλμπαντάκη να εκτελεί φάουλ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαν το παιχνίδι στην δύναμη και στις μονομαχίες της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Άλογο Μαλεβιζίου μπήκε πάλι καλύτερα στο ματς και στο 55ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Σημαιάκη, ωστόσο ο Δίπλας νικήθηκε από τον Φιλιουδάκη με το 1-0 να παραμένει και τον Ζαρό να κρατιέται στο σκορ.

Το Άλογο Μαλεβιζίου κατάφερε στο 70ο λεπτό να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης όταν ο Πατεράκης βρήκε ωραία τον Γκιαουράκη να βγαίνει απέναντι από τον Φιλιουδάκη και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Ζαρός βγήκε στην κόντρα επίθεση για να βρει ένα γκολ μήπως και ξανά μπει στο ματς και κατάφερε να το πετύχει στο 85ο λεπτό με τον Καλεμάκη να κάνει μια σέντρα σουτ να αιφνιδιάζει τον Μπάμπη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-1, χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο με το τελικό σκορ να παραμένει ως έχει και το Άλογο να παίρνει ένα μεγάλο τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζαρός ολοκλήρωσε το παιχνίδι του με εννέα παίκτες αφού ο Λεμονάκης και ο Ε. Αλπαντάκης δέχτηκαν κόκκινη κάρτα.

Άλογο Μαλεβιζίου: Μπάμπης, Γκούφας, Περάκης(36΄ Νικολάου), Ζερβός Ν.(λ.τ. 31′ Χριστοδουλάκης Μ.), Ζερβός. Γ(65΄ Κεραμιδάς), Χριστοδουλάκης Δ, Σημαιάκης, Δίπλας, Νικηφόρος, Συνολάκης(65΄ Πατεράκης), Γκιαουράκης

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καλεμάκης, Καρουζάκης(78′ Τσαγκαράκης), Λεμονάκης, Αλπατάκης, Γρηγορίου, Σαριδάκης(70′ Καπετανάκης), Σηφάκης(46′ Γιατρομανωλάκης), Ραπτάκης(46′ Μάτσας), Αλμπαντάκης, Ξεκαρδάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P