Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο ο ΠΑΟΚ!

Την αντίσταση του ΟΦΑ κατάφερε να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 6-0 των “πρασίνων” για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή τον έλεγχο της αναμέτρησης και μόλις στο 19ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ανωγειανάκη να πιάνει ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη και παρότι ο ΟΦΑ προσπάθησε να βρει τις φάσεις του στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο 36ο λεπτό να κάνει το 2-0 με τον Μπαμπουλάκη να δίνει σαφέστατο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο οι “ασπρόμαυροι” καθάρισαν το… παιχνίδι με τον Κουτσογιαννάκη να κάνει το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών.

Στην επανάληψη ο ΟΦΑ προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του να πιέσει και να πετύχει κάποιο γκολ που θα του δώσει τις πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να αφήσει κενά στην άμυνα του.

Αυτά η ποιότητα του ΠΑΟΚ τα τιμώρησε με τον Καλαϊτζάκη να κάνει το 4-0 στο 53ο λεπτό, ενώ τρία λετπα αργότερα ο Κουτσογιαννάκης έκανε το 5-0. Το κερασάκι στην… τούρτα για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΑ πέτυχε ο Καλαϊτζάκης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κάνοντας το 6-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Πήλιος(70’ Βλακάκης), Ζαρκαδούλας, Παπαδιός(52’ Τσαγκαράκης), Σκούφος, Μαγάκης, Ανωγειανάκης(70’ Έινγκλαν), Σακλαμάκης(46’ Καλαϊτζάκης), Κουτσογιαννάκης(80’ Τζωράκης).

ΟΦΑ: Χατζιδάκης, Ελευθερίου, Καλεμάκης(75′ Χατζιδάκης Μ.), Βερυκοκίδης, Τζιώκας(60′ Βισκαδουράκης), Κουκσόφ, Κώστας, Λαδιανός, Φρόκου, Αουίντα(60′ Σφακιανάκης), Κόκκινος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P