«Εξάσφαιρος» ο Ζαρός

Οι «πράσινοι» νίκησαν με το ευρύ 6-1 τον Ραύκο.

Ο Ζαρός ήταν εντυπωσιακός και πήρε πολύ εύκολα το «τρίποντο», με το οποίο «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +2 από τους Ν. Αλμυρού, που, όμως, αγωνίζονται αυτή την ώρα με τη Θέρισο.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Στο 2’ η ομάδα του Αγίου Μύρωνα είχε δοκάρι με τον Καρτσάκη και στο επόμενο λεπτό ο Ξεκαρδάκης σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έφτασαν στην ισοφάριση στο 14’ με τον Καρτσάκη.

Το σύνολο του Κώστα Παντζαρίδη, βέβαια, είχε σε μεγάλη μέρα τον Ξεκαρδάκη, ο οποίος με δύο τέρματα, στο 35’ και το 40’, έκανε το 3-1. Και στην επανάληψη οι νικητές ξεκίνησαν… φουριόζοι και στο 52’ ο Ραπτάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 71’ ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και πάλι για το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 78’ ο Ν. Σαριδάκης.

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καλεμάκης (75’ Ν. Σαριδάκης), Λεμονάκης, Εφρ. Αλμπαντάκης (70’ Τσαγκαράκης), Καρουζάκης (60’ Καπετανάκης), Β. Αλμπαντάκης, Γρηγορίου, Γιατρομανωλάκης (46’ Κ. Σαριδάκης), Σηφάκης (46’ Ραπτάκης), Καργάκης, Ξεκαρδάκης.

Ραύκος: Παπαδάκης, Τερζίδης (70’ Κωστάκης), Περγαντής, Θεοδοσίου, Φραγκούλης, Καπελώνης (46’ λ.τρ. Δεσίμπρης), Βραχασωτάκης (65’ Μπαλτατζής), Καρτσάκης, Ξυλούρης (75’  Μακριδάκης), Πετράκης, Μανουσάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P