«Καθάρισε» ο Μπαΐροβιτς για τα Χανιά

Οι «μπλε» νίκησαν 1-0 το Αιγάλεω και ανεβαίνουν στη γενική κατάταξη.

Τα Χανιά πανηγύρισαν ακόμη ένα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, αφού έκαμψαν την αντίσταση του «Σίτυ» και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ωστόσο το σύνολο του Παπαδόπουλου ανταποκρίθηκε και πήρε το «τρίποντο».

Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Με την έναρξη της επανάληψης (47’), ωστόσο, ο Μπαΐροβιτς με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Οι νικητές απείλησαν, ακόμη, με τον Βασιλόγιαννη, στο 53’ και στο 74’, ενώ οι ηττημένοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Παπουτσογιαννόπουλο στο 88’.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Ζιούλης, Πατάπης, Κογιέτε (84’ Τσαμούρης), Μασούρας, Παναγιωτούδης, Βασιλόγιαννης, Παράνο (68’ Καμαρά), Μπαΐροβιτς (84’ Κόλα), Κολλάς (60’ Τριανταφυλλάκος).

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Καλύβας, Βλάχος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος (66’ Δημητριάδης), Τριμμάτης (77’ Σέχου), Καθάριος (84’ Σταματάκης), Τσιλιγκίρης (66’ Χοτζάλλι), Αρναρέλλης (77’ Βουκελάτος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P