Με «buzzer beater» Συνολάκη πήρε τη νίκη το Άλογο Μαλεβιζίου!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε το Άλογο Μαλεβιζίου καθώς επικράτησε των Καναριών με 1-0, με γκολ στις καθυστερήσεις!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο μέρος χωρίς ιδιαίτερες φάσεις προς τις δύο εστίες οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και οδηγήθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια!

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό και τα Κανάρια είχαν δύο πολύ καλές στιγμές με τους Καρπαθάκη και Κατσούρι, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Λίγο αργότερα οι «Κιτρινόμαυροι» κέρδισαν φάουλ σε πλάγια θέση έξω από την περιοχή! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσαούνης με τη μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα! Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ενώ αρχικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα μετά από διαβούλευση με τον βοηθό, τελικά υπέδειξε οφσάιντ καθώς όπως υποστήριξε επιτιθέμενοι επηρέασαν τη φάση!

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε με το 0-0 να παραμένει στο 92ο λεπτό μετά από ένα φάουλ και μία αναμπουμπούλα στην άμυνα ο Συνολάκης έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει  στα δίχτυα και το Άλογο να πανηγυρίζει μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλογο Μαλεβιζίου: Μπάμπης, Περάκης(60’ Νικολάου), Γκούφας, Ζερβός Ν., Χαλκιαδάκης Ν., Χριστοδουλάκης, Κυραλάκης(88’ Χριστοδουλάκης Μ.), Νικηφόρος, Ζερβός Γ.(60’ Συνολάκης), Σημαϊάκης, Πιντικάκης(λ.τ. 30΄ Γκιαουράκης).

Κανάρια: Παπαδάκης, Μαυροϊδής, Γκαρής, Βασιλάκης Ν., Παντερμαράκης, Κατσαβούνης, Κατσούρι(65΄ Βασιλειάδης), Πάπα, Βασιλείου(75΄ Διγενής), Κούντελος(55΄ Σπανάκης), Καρπαθάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P