Αγχωτική νίκη, αφιερωμένη στον Αξιώτη

Μία ιδιαίτερα αγχωτική αλλά σημαντική νίκη, πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της Γαρίπας, που επικράτησαν 0-1 των Νέων Μινωικής για την 12η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Σπύρου Ξυπάκη μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Φώτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ωραίο ρυθμό στο παιχνίδι με τα… πιτσιρίκια των Νέων Μινωικής να βγαίνουν μπροστά στο γήπεδο και να ψάχνουν το γκολ ισοφάρισης, ωστόσο καμία από τις ευκαιρίες που τους δόθηκε δεν έγινε γκολ, με κύριο εκφραστή τον Αλεξάκη που ανάγκασε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τον Ροδιτάκη, σε εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Από την άλλη η Γαρίπα που είχε το υπέρ της αποτέλεσμα προσπαθούσε να «χτυπήσει» στα κενά της άμυνας, όμως ούτε αυτή βρήκε χώρο για το δεύτερο γκολ που θα της έδινε άλλο αέρα, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο να βρει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν χαμηλότερος, οι ευκαιρίες ελάχιστες και το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με την Γαρίπα να πανηγυρίζει στο φινάλε μία σημαντική νίκη.

Η νίκη αυτή, αφιερώθηκε στον ποδοσφαιριστή της Γαρίπας Γιώργο Αξιώτη, λόγω του γεγονότος πως ο πατέρας του Γιάννης, σήμερα το πρωί εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, με τον ίδιο όμως, να αγωνίζεται κανονικά και να βοηθάει σημαντικά τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και τους συμπαίκτες του.

Νέοι Μινωικής: Μαγουλάκης, Γκιοκέα, Μαρινάκης, Βασσάλος, Χριστουλάκης, Γκέκα, Τσαγκαράκης, Δασκαλάκης(64’ Σταματούλης), Αλεξάκης, Μπάλας, Καράνταγλης(55’ Μανδαλάκης)

Γαρίπα: Ροδιτάκης, Βαρυξόγλου, Λαμπράκης(70’ Φραγκιαδάκης), Μανδελένης(50’ Αυγουστής), Κατσαμήτρος, Φώτης, Αξιώτης, Μαρίνος, Κέντι(70’ Ντραγκίτσι), Βασιλάκης Σ.(70’ Μετί), Κετέογλου(88’ Μικέλ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P