Καταιγιστικός Ρούβας!

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ ο Ρούβας, ο οποίος επικράτησε με 8-1 του ΟΦΑΜ για την 14η αγωνιστική.

Ο Ρούβας ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μητρόπουλο. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΟΦΑΜ, ήρθε και η αποβολή του Πέτρου Στρατήγη με κόκκινη κάρτα κάνοντας έτσι πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων.

Ο Ρούβας συνέχιζε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Σινάνι, ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Χαλκιαδάκης έκανε το 3-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ανάλογο ρυθμό με τον Ρούβα να πετυχαίνει μέσα σε δύο λεπτά δύο ακόμα τέρματα. Πιο συγκεκριμένα ο Μαστραχάς στο 50ο λεπτό έκανε το 4-0, ενώ ο Φράγκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο ΟΦΑΜ κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 60ο λεπτό με τον Στρατηγάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 5-1.

Παρά το γκολ οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Πρίφτη να κάνει το 6-1 στο 70ο λεπτό, ενώ ο Σαμόλης στο 80′ έκανε το 7-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Μαστραχάς ο οποίος έκανε το 8-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στους μπλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ρούβας Ζερβός, Μαυρογιαννάκης, Βόντας, Φράγκος, Μητρόπουλος(46’ Μαστραχάς), Σείχ(60’ Κοκκολάκης), Πρίφτης, Σινάνι(60’ Μπουτσάκης), Σείχ Αβράαμ, Κοσμαδάκης(46’ Σαμόλης), Ξημεράκης Α(60’Πουρναράκης).

ΟΦΑΜ Δαμιανάκης(λ.τ. 70’ Ανταλουδάκης), Πετρόφ, Ανδριαδάκης, Παπουτσάκης(20’ Τουμπάκης), Στρατηγάκης, Γιαννόπουλος(46’ Μολατάκης), Στρατήγης Π., Γενιτσαρίδης(λ.τ. 60’ Λαδουκάκης), Τσαμπουράκης, Αεράκης, Γουβιανάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P