Οι Δαφνές το «τρίποντο» στην ματσάρα με την Θέρισο!

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια οι Δαφνές κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό… τρίποντο κόντρα στην Θέρισο με 3-2 για την 11η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι και κατάφεραν μόλις στο 10ο λεπτο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κώστα Πατεράκη.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 20ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Καρτσώνη να δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το σκορ παρά τις χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων δεν άλλαξε με τις Δαφνές να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό σκορ.

Στην επανάληψη η Θέρισος ανέβασε τις γραμμές της για να μπορέσει να πετύχει γκολ και να ξανά μπει στο ματς και το… πλήρωσε αφού στο 70ο λεπτό οι Δαφνές πέτυχαν και τρίτο γκολ πάλι με τον Κώστα Πατεράκη.

Εκεί που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει στην αναμέτρηση, η Θέρισος δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Πιο συγκεκριμένα ο Τασουδής στο 73ο λεπτό με ωραίο πλασέ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 78ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με πανομοιότυπο τρόπο κατάφερε να κάνει το 3-2 και να δώσει φινάλε… φωτιά στην αναμέτρηση.

Μάλιστα η Θέρισος πίεσε για το 3-3, ωστόσο η προσπάθεια του Μυλωνά στο 89ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι παραμένοντας έτσι το 3-2 μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαφνές Γιαννακουδάκης, Καλαϊτζάκης Λ., Καλαϊτζάκης Γ., Αργυρούδης, Πατεράκης Γ., Φαρσάρης, Αλεξάκης, Χατζηνικολάου, Καρτσώνης, Τζωρακοελευθεράκης, Πατεράκης Κ.

Θέρισος Δομοσίδης, Κοκκίνης, Πιτσιδιανός, Καραλής, Φραγκιαδάκης, Γεωργιάδης, Κάλλας, Κασελάκης, Μανιατάκης, Ζγκούρι, Τασούδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P