Σπουδαία πρόκριση στην παράταση για τους Νέους Αλμυρού!

Μία σπουδαία πρόκριση πανηγύρισαν στην παράταση οι Νέοι Αλμυρού οι οποίοι επικράτησαν με 3-2 της Παλιανής!

Μετά από ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο με αρκετό αέρα που δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων Νέοι Μινωικής και Παλιανή έμειναν στο μηδέν και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα!

Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε «τρελό» ρυθμό καθώς στο 60΄ η Παλιανή ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα χάρει σε αυτογκολ των αμυντικών των γηπεδούχων!

Η απάντηση των Νέων Αλμυρού ωστόσο ήταν άμεση καθώς πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Βολιτάκη, ενώ στιγμές αργότερα έκαναν την ολική ανατροπή στο σκορ με τον Νοδαράκη, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη τήρηση του Fair Play.

Και ενώ ο χρόνος κυλούσε με τους Νέους Αλμυρού να κρατούν το υπέρ τους σκορ στιγμές πριν τη λήξη ο Ποτηράκης με γκολ έκανε το 2-2 και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση!

Εκεί το 2-2 παράμεινε μέχρι το δεύτερο μέρος της παράτασης ενώ με γκολ στο 115΄ του Κανάκη οι Νέοι Αλμυρού έκαναν το 3-2 και πήραν τεράστια νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Κοκολογιάννης Γιώργος, Κοκολογιάννης Γιάννης, Στρατάκης, Χνάρης(65΄ Μάστος), Κανάκης, Βολιτάκης, Ρούκος, Φινοκαλιώτης(65΄ Μαρτσέλο), Νοδαράκης, Φιτσοδασκαλάκης(89΄ Καναβάκης)

Παλιανή: Ζαϊμάκης, Φουντουλάκης, Τζερεμάκης, Μπινιχάκης, Οικονομάκης Γ.(85΄ Καστιγάκης), Οικονομάκης Κ., Στρατηδάκης, Κοσμδάκης Μ., Σπιθουράκης Ε.(60΄ Ποτηράκης), Σπιθουράκης Σ.(80΄ Τζερμιάς), Κριτσωτάκης Γ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P