Επιβλητικός Μαραθώνας κόντρα στους Νέους Μοιρών!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Μαραθώνας κατάφερε να κερδίσει τους Νέους Μοιρών με 8-0,σε ένα ιδανικό ντεμπούτο για τον Άγγελο Λυριτζή και τις μεταγραφές….

Ο Μαραθώνας στο ντεμπούτο του Άγγελου Λυριτζή στον πάγκο της ομάδας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μαργέτας κέρδισε πέναλτι, με τον Ντάγκινη να ευστοχεί από την άσπρη… βούλα για το 1-0.

Ο ρυθμός μετά το γκολ έπεσε με τους γηπεδούχους να κρατάνε με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα και να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Μάλιστα λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Μαραθώνας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Βιτσαξάκης με ωραία ατομική προσπάθεια σούταρε, ο Φωτάκης έδιωξε και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μαραθώνας μπήκε ορεξάτος για να πετύχει κι άλλα τέρματα και να «καθαρίσει» την αναμέτρηση, ωστόσο οι προσπάθειες τόσο του Ντάγκινη, όσο και του Βιτσαξάκη δεν βρήκαν στόχο με το 2-0 να παραμένει.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς, αφού κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πετύχουν άλλα τέσσερα γκολ και να ανεβάσουν το σκορ στο 6-0. Πιο συγκεκριμένα ο Παπαδομιχελάκης έκανε το 4-0, ο Σχοιναράκης το 5-0 και ο Παπαδομιχελάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και έξι γενικά της ομάδας του.

Μάλιστα στο τελευταίο πεντάλεπτο το… συγκρότημα του Άγγελου Λυριτζή πέτυχε δύο ακόμα τέρματα με τον Ρουμπάκη να κάνει το 7-0 και τον Ρογδάκη το 8-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαραθώνας Δρακωνάκης, Σχοιναράκης, Παπαδομιχελάκης, Σερλιδάκης(70’ Ρουμπάκης), Βιδοζαχαράκης(46’ Μαγούλιος), Μάτσα, Βραχασωτάκης, Μαργέτας(46’ Κτιστάκης), Βερτουδάκης, Βιτσαξάκης, Ντάγκινης(80’ Μαυροφοράκης).

Νέοι Μοιρών Φωτάκης Νικολιδάκης Σφυριδάκης Ζεάκης, Κλέιντι, Σκαπέρδας, Μακριδάκης Κ. Χριστοδουλάκης, Λενιδάκης, Ζωγραφάκης, Μακριδάκης Σ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P