Επιβλητικό «πέρασμα» και από τις Αγιές Παρασκιές για τον Ποσειδώνα!

Συνεχίζει… ακάθεκτος ο Ποσειδώνας ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 0-5 του Πήγασου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ!

Η ομάδα του Νίκου Σουτζή ήταν εντυπωσιακή για ένα ακόμα παιχνίδι παίρνοντας την 11η νίκη της σε 12 αναμετρήσεις!

Το χορό των γκολ για τον Ποσειδώνα άνοιξε ο Παπάς, ενώ λίγο αργότερα ο Ασλαματζίδης με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 0-2 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι και έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν μετά από ενέργεια του Παπά ένας αμυντικός των γηπεδούχων έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Στη συνέχεια ανέλαβε ο Βιλανάκης ο οποίος με δύο δικά του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Με αυτή τη νίκη ο Ποσειδώνας έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στο +10 από τη 2η θέση και τον Κεραυνό ο οποίος ωστόσο έχει τρία παιχνίδια λιγότερα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πήγασος: Σκουραδάκης, Χανιωτάκης, Σωμαράκης, Τσαγκαράκης, Κανταρτζής Μ., Κανταρτζής Θ., Αγγέλης, Λίο, Τζουγκράνης, Κυριακάκης, Φαιδρός

Ποσειδώνας: Κασσαπάκης, Μερκουλίδης, Μαυράκης, Ντελάκης(75΄ Τζωρμπατζάκης), Γεωργόπουλος(55΄ Μποζατζίδης), Καπιζιώνης, Παππάς, Ασλαματζίδης, Λυμπερόπουλος(75΄ Αγγουριδάκης), Βιλανάκης(80’ Μαρκουλάκης), Κοζυράκης(80’ Μητρογιαννόπουλος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P