Χωρίς Γ. Κοιλιάρα και Α. Κουράκη ο Αλμυρός!

Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε για την Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (28/1) η αποστολή του Αλμυρού για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, επί Αθηναϊκού εδάφους.

Εκτός αποστολής έμειναν τόσο ο τραυματίας Άκης Κουράκης που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, όπως επίσης και ο Γιάννης Κοιλιάρας, που περισσότερο για προληπτικούς λόγους, έμεινε στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας, κρίθηκε από το τεχνικό επιτελείο πως δεν βρίσκεται στο 100% και γι’ αυτό επιλέχθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Αλμυρού, θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα σήμερα, ενοψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ το πρωί του Σαββάτου, προπονήθηκε στο γήπεδο του Φωστήρα, όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Με ανακοίνωσή του, ο Αλμυρός, ευχαρίστησε τον Φωστήρα για την παραχώρηση του γηπέδου. Ο Αλμυρός στην ενημέρωσή του, αναφέρει: «Η ομάδα του Αλμυρού πανέτοιμη έκανε σήμερα την προπόνηση της καθώς έφτασε το πρωί στην Αθήνα στα πλαίσια του αγώνα της με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Η Διοίκηση και οι παίκτες του Αλμυρού ευχαριστούμε την ομάδα του Φωστήρα για την παραχώρηση του γηπέδου για προπόνηση της ομάδας μας. Καλή επιτυχία ομαδάρα πάμε δυνατά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P