Ο απολογισμός του Α. Σκέντζου και του Γ. Αριστεινίδη και το μήνυμα για τη συνέχεια (vid)

Eυχαριστημένος από την εικόνα και τη συγκομιδή του Πόρου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος εμφανίστηκε μιλώντας στο “POROSFC TV” ο Ανδρέας Σκέντζος, τονίζοντας ωστόσο ότι “δικαιούμασταν άλλους έξι βαθμούς”.

Εξ;aποντο το οποίο δεν κατακτήθηκε όπως είπε “λόγω διαφόρων συγκυριών”. “Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και τρόπο δουλειάς στον δεύτερο γύρο”, επισήμανε ο προπονητής των “μπλε”, ενώ για το κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη Σούδας την Κυριακή (23/01, 15:00) στο Ατσαλένιο ανέφερε ότι “Ο αντίπαλος είναι μια σκληρή και καλή ομάδα, θα παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο με στόχο τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, έχει ενισχυθεί η Σούδα”.

Από την πλευρά του ο Γεράσιμος Αριστεινίδης έδωσε το σύνθημα “να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στον δεύτερο γύρο”. “Υπάρχει ομοιογένεια, είμαστε πολύ καλά, οι παίκτες έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και συνεχίζουμε έτσι”, σχολίασε για την αισιοδοξία για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που βγάζει η ομάδα με τις εμφανίσεις της. “Θα είναι μεγάλο βήμα για την παραμονή αν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Άρη Σούδας, ελπίζω να μας βγουν στο γήπεδο τα πράγματα που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ πολύτιμοι για μας”.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των Ανδρέα Σκέντζου και Γεράσιμου Αριστεινίδη στο “POROSFC TV”:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P