Ο Χασουράκης έκρινε το ντέρμπι!

Πολύ σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Αγία Βαρβάρα κόντρα στον Ρούβα με 1-0 μένοντας έτσι μόνη δεύτερη στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο μετά την μεγάλη αποχή με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και η κρισιμότητα της αναμέτρησης δεν άφησαν τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις δύο εστίες με το 0-0 να παραμένει και μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.

Ο Ρούβας λίγο μετά το 30ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως η προσπάθεια του Άγγελου Ξημεράκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε με το λευκό 0-0 στα αποδυτήρια, ο Χασουράκης στην πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού έκανε το 1-0 για την Αγία Βαρβάρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρούβας ανέβασε την απόδοση του και σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε η ομάδα της Γέργερης λόγω της αποβολής του Χατζηγεωργίου έκλεισε στα καρέ τους γηπεδούχους χάνοντας ευκαιρίες για το 1-1.

Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Τσερεβελάκη έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Πρίφτη, Κοσμαδάκη, να αστοχούν από πλεονεκτική θέση, ενώ η Αγία Βαρβάρα στην κόντρα επίθεση δεν μπόρεσε με τους Σόρα και Βαλαμούτσουνο να “κλειδώσει” το τρίποντο.

Η Αγία Βαρβάρα όσο περνούσε η ώρα κρατούσε το υπέρ της αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τους «πράσινους» να μένουν μόνοι δεύτεροι στον βαθμολογικό πίνακα της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγία Βαρβάρα Πελεκανάκης, Μαρής, Σιαπλαούρας, Γαρεφαλάκης, Καμπάνης, Λέλεκας(70′ Σόρα), Σαίτάκης, Χασουράκης, Αποδουλιανάκης(75’ Βαλαμούτσουνος), Χατζηγεωργίου, Κοζορώνης(60′ Βερνιδάκης).

Ρούβας Ζερβός, Βόντας, Φράγκος, Ξημεράκης Α., Ξημεράκης Γ.(55’ Σινάνι), Μαυρογιαννάκης, Κοσμαδάκης, Πρίφτης(87’ Μαστραχάς), Σαμόλης, Χαλκιαδάκης, Μιχελουδάκης(60’ Σείχ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P