Μπήκε με σπασμένα… φρένα ο Κεραυνός στο 2022!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2022 για τον Κεραυνό, αφού κατάφερε να κερδίσει τους Νέους Ηροδότου με 9-1 για την 11η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο Κεραυνός μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο πεντάλεπτο έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κιτσίκου βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι.

Η πίεση των «πράσινων» απέφερε καρπούς στο 15ο λεπτό, όταν ο Γιακουμάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους και στο 25ο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Δασκαλάκη, όταν μετά από κόρνερ και ωραίο συνδυασμό πλάσαρε από την μικρή περιοχή κάνοντας το 2-0.

Από το 30ο λεπτό οι Νέοι Ηροδότου έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σιδηρόπουλος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, ωστόσο στον πάγκο δεν υπήρχε άλλος παίκτης για να τον αντικαταστήσει.

Παρόλα αυτά οι «κυανόλευκοι» δεν το παράτησαν το παιχνίδι και στο 37ο λεπτό κατάφεραν να ξανά μπουν στο ματς, με τον Ποταμιανάκη να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» την υπόθεση… τρίποντο και στο 50ο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-1, όμως το σουτ του Ξημεράκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε ο Ξημεράκης, το πέτυχε ο Τσιμινικάκης στο 55ο λεπτό, όταν με ωραίο σουτ έκανε το 3-1 δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Κεραυνός έμοιαζε ασταμάτητος και στο 58ο λεπτό ο Κιτσίκου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξημεράκης, όμως και πάλι το δοκάρι του στέρησε το γκολ.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα των γηπεδούχων όσο περνούσε η ώρα γινόταν αισθητό στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφεραν να πετύχουν μέσα σε λίγα λεπτά άλλα τρία τέρματα.

Ο Κιτσίκου αρχικά έκανε το 4-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Παπαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το 6-1 έκανε ο Γιακουμάκης με πέναλτι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

7-1 Γιακουμάκης χατ τρικ και Κυπραίος 8-1 απευθείας φάουλ

Κεραυνός Αντωνιδάκης, Ραπανάκης(60’ Κεραλάκης), Δασκαλάκης, Παπαδάκης, Αμανάκης, Γωνιανάκης(70’ Μυλωνάκης), Ξημεράκης, Τσιμινικάκης, Γιακουμάκης(70’ Χαμηλάκης), Μπέης(60’ Κυπραίος), Κιτσίκου(60’ Ανδρεανίδης).

Νέοι Ηροδότου: Πεδιαδιτάκης, Γκαράλης, Καρακωνσταντής, Λεονταράκης, Γεωργιάδης, Παναγιωτάκης, Σιδηρόπουλος, Καράλης, Ποταμιανάκης, Σαλατάϊ, Αμπαζάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P