
Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ασημίου για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Τύλισο για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα της Μεσσαράς αναζητά πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι για το 2022 στην έδρα της κόντρα σε μια ομάδα που πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο γύρο.
Ο Νίκος Φανουράκης είχε αρκετά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα με απουσίες ποδοσφαιριστών και στο ματς του Σαββάτου αναμένεται να επιλέξει ενδεκάδα της τελευταίας στιγμής, αφού τα ερωτηματικά είναι αρκετά.
Το Ασήμι παρότι έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στον πρώτο γύρο βρίσκεται στην προ τελευταία θέση του πρωταθλήματος και πλέον μέχρι το φινάλε της χρονιάς θα παλέψουν να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο υποβιβασμού.