Σήμερα 19:45 ΜΙΛΑΝ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΛΥΩΝ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΝΕΚ ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ ΟΜΟΝΟΙΑ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 19:45 ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - Σήμερα · 19:45 Σήμερα 22:00 ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΜΑΡΣΕΪΓ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΑΖ ΑΛΚΜΑΑΡ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΣΕΛΤΙΚ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΤΣΕΛΙΕ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΘΕΛΤΑ ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΤΟΡΕΕΝΣΕ ΑΡΑΡΑΤ-ΑΡΜΕΝΙΑ - Σήμερα · 22:00 Σήμερα 22:00 ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ ΟΦΗ - Σήμερα · 22:00 Χθες 17:30 ΡΕΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0 Τελικό
GRANDSPORT

Ανακοίνωσε Καράκη και Αμαραντίδη ο Άρης Σούδας!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ανακοίνωσε Καράκη και Αμαραντίδη ο Άρης Σούδας!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη Σούδας που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Καράκη και του Γιώργου Αμαραντίδη!

Η ομάδα της Σούδας προχώρησε σε δύο μεταγραφικές κινήσεις καθώς ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Καράκη.

Ο 24χρονος Μιχάλης Καράκης αγωνιζόταν μέχρι σήμερα με τη φανέλα του Ηρακλή Νεροκούρου.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ηρακλή Νεροκούρου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Στέλιο Μιχαηλάκη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σούδας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, με μια δημιουργική και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Αμαραντίδη.

Ο 23χρονος Χανιώτης επιθετικός Γιώργος Αμαραντίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ιωνίας και απο κει στις υποδομές του Πλατανιά απ’ όπου σε ηλικία 18 χρονών μεταπηδήσε στην πρώτη ομάδα κάνοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, παίρνοντας και χρόνο συμμετοχής στην Super League 2. Απ’ εκεί αγωνίστηκε με την φανέλα του Ηροδότου, Ατσαλένιου, Αστέρα Βλαχιώτη (Football League) με τελευταίο σταθμό την ομάδα του Χαραυγιακού απ’ όπου και μεταγράφηκε στον Άρη Σούδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σούδας και του ευχόμαστε να είναι υγιής, με μια δημιουργική και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά καθώς και εκπλήρωση όλων των προσωπικών του στόχων».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα