Μαραθώνας: «Παγώνει» το θέμα προπονητή – Προφορική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές

Στον Μαραθώνα περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος για την απόκτηση προπονητή, την ώρα που η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα από τα Καλέσα αναζητούσε μέσα στις γιορτές τον αντικαταστάτη του Φώτη Γκουζιώτη, έχοντας κάνει επαφές με προπονητές, ωστόσο η απόφαση της ΕΠΣΗ να αναβάλει τα πρωταθλήματα “πάγωσε” κάθε συζήτηση.

Πλέον οι άνθρωποι του Μαραθώνα θα περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων και στην συνέχεια θα κοιτάξει να βρει το νέο τεχνικό του σωματείου.

Στα μεταγραφικά ο Μαραθώνας αναμένεται να ενισχυθεί σε θέσεις που “πονάει”, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές και την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι τελικές συζητήσεις για να οριστικοποιηθούν τα “deal” και να γίνουν κάτοικοι… Καλεσών.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στον Μαραθώνα προσέχουν για να έχουν, αφού μπορεί η ομάδα να είναι “καθαρή” από κόβιντ, ωστόσο οι προπονήσεις μειώνονται, αφού στόχος είναι η υγεία των παικτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P