Ο Ζαρός θυμήθηκε τη σεζόν 1995-1996!

Ο Ζαρός γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την σεζόν 1995-1996 όπου η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ.

Τη σεζόν εκείνη ο Ζαρός είχε προπονητή τον Μανώλη Καλαϊτζάκη, ενώ όπως και φέτος έτσι και τότε η ομάδα απαρτιζόταν από παιδιά της περιοχής. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλιό γήπεδο της  Γέργερης, ενώ μέσα από την επίσημη σελίδα οι “πράσινοι” παρουσιάζουν τους ποδοσφαιριστές της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:Μια φωτογραφία από το αρχείο της Ομάδας, δημοσιεύουμε απόψε, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι…Η ομάδα της φωτογραφίας, αγωνιζόταν στο Β τοπικό τη σεζόν 1995-1996 με προπονητή- παιχτη τον γυμναστή Μανώλη Καλαϊτζάκη, ενώ στην μεγάλη πλειοψηφία της απαρτίζονταν από παιδιά του χωριού.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο παλιό γήπεδο της Γέργερης, όπου αγωνίστηκε για ένα διάστημα η ομάδα μας, λόγω εργασιών στο γηπεδο Ζαρού.

Όρθιοι από αριστερά: Καλαϊτζάκης Μανώλης, Σπετσωτακης Μανούσος, Λεμονάκης Νίκος, Ζαμπετακης Μεθόδιος, Νικολαντωνάκης Γιάννης, Καμαρατος Μανώλης, Καλαϊτζάκης Δημήτρης, Τσικριτσακης Μανώλης, Μαράκης Πέτρος, Σπετσωτακης Γιώργος.

Καθήμενοι από αριστερά: Καλαϊτζάκης Φίλιππος, Χαλκιαδάκης Γιώργος, Αλεξάκης Γιώργος, Τσικριτσακης Νίκος, Παπαδάκης Δημήτρης, Τσιγαριδάκης Μανώλης (απεβ: 2004), Χαλκιαδακης Φάνης”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P