SUPER LEAGUE 1

Πήρε Ανέστη ο Παναιτωλικός

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Πήρε Ανέστη ο Παναιτωλικός

Ο πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος από τη σουηδική Γκέτεμποργκ και μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα, υπογράφοντας για 1,5 χρόνο με τους Αγρινιώτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Γιάννης Ανέστης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2023. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τη Γκέτεμποργκ και επέλεξε την ομάδα μας για να συνεχίζει την καριέρα του επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ο αριθμός της φανέλας είναι το 91.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Έρχομαι να δουλέψω καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα