Το μυαλό στον Δωριέα

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε ο αγώνας Κεραυνός-Δωριέας, για την 9η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Ήδη στον Κεραυνό, έχουν στρέψει τη προσοχή τους στο παιχνίδι αυτό, με το οποίο επί της ουσίας θα ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2021.

Υπενθυμίζουμε, ο αγώνας Κεραυνός-Δωριέας, διακόπηκε στο 52ο λεπτό, όταν ένας προβολέας του γηπέδου του Ατσαλένιου δεν άναψε, με συνέπεια να μην είναι δυνατή η ολοκλήρωσή του και ορίστηκε εκ νέου από την ΕΠΣΗ για να συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής του.

Ο Κεραυνός είχε προηγηθεί στο 13’ με γκολ του Γιακουμάκη, ενώ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με πέναλτι ο Εργαζάκης για τον Δωριέα και στο 20’ έγινε η ανατροπή για την ομάδα του Καστελλίου με τον Μαρκάκη. Ο Γιακουμάκης όμως που βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα, ισοφάρισε σε 2-2 στο 23’, ενώ με δύο τέρματά του στο 40’ και στο 50’ έκανε το 4-2 λίγο πριν διακοπεί ο αγώνας.

Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού, προπονήθηκαν την περασμένη Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ενώ στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (27/12) όταν και θα ολοκληρώσουν ουσιαστικά τη προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P