Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ποσειδώνας!

Μία ακόμα νίκη πέτυχε ο Ποσειδώνας ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 1-5 των Κουνάβων και ανέβηκε και πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ!

Ο Ποσειδώνας ήταν καταιγιστικός από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης και με το… καλημέρα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μποζατζίδη να πλασάρει σωστά για το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό μόλις στο 10 ο Ποσειδώνας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του αυτή τη φορά με τον Λυμπερόπουλο να βρίσκεται στη σωστή θέση και να ευστοχεί! Ο ίδιος παίκτης μάλιστα πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 και έδειξε ότι ο Ποσειδώνας θα έφτανε σε μία ακόμα νίκη!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν τα παράτησαν και στο 30΄ μείωσαν το σκορ σε 1-3 με τον Κυρπιωτάκη, ωστόσο ο Ποσειδώνας έφτασε σε ένα ακόμα γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Συμιανάκη για το 1-4 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό ο «τρελός» ρυθμός έπεσε με τον Ποσειδώνα να φτάνει σε ένα ακόμα τέρμα με τον Μποζατζίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και να διαμορφώνει το τελικό 1-5!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Μανουσάκης, Τζαγκαράκης, Σαφάρ, Ψυχογιός, Βαρδάκης, Χρονάκης, Κυπριωτάκης, Χανιωτάκης, Πρεντουλής, Φουδελάκης

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Τζαγκουρνής(70΄ Παππάς), Μερκουλίδης, Ντελάκης(70΄ Κάτελας), Γεωργόπουλος, Καπιζιώνης, Μποζατζίδης(80΄ Τζορμπατζάκης), Ασλαματζίδης, Λυμπερόπουλος, Συμιανάκης(80΄ Μητρογιαννόπουλος), Κοζυράκης(80’ Τερζάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P