«Διπλό» και στο Αστρίτσι για τις Μοίρες

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα των Μοιρών, επικρατώντας στο Αστρίτσι με 1-2 επί της Βόνης για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη, ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό με προβολή του Χατζάκη μέσα από τη περιοχή, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ζερβάκη με σουτ, στο 37’.

Από το 30’ και έπειτα, η Βόνη ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της, δημιουργούσε ευκαιρίες και απειλούσε την εστία του Λιουδάκη, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας, κατάφερνε να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Η υπεροχή της Βόνης, συνεχίστηκε και στην επανάληψη, παρ’ όλα αυτά, στο 80’ ο Σφυριδάκης με κεφαλιά, έκανε το 1-2 για τις Μοίρες, που κατάφεραν να πάρουν στη… κακή τους μέρα, μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Βόνη: Λάμπρου, Ζαχαράκης(65’ Σκαρβελάκης), Μυρωδιάς, Παπαδάκης, Κουκάκης, Γιακουμάκης, Σταυρακάκης, Ζερβάκης, Καλογερίδης(87΄ λ.τ. Παπαγγέλης), Μόλα(74’ Αλτίν), Βλάχος(74’ Παλαμίδας)

Μοίρες: Λιουδάκης, Χατζάκης(88’ Κυριακάκης), Τραόρε, Βατσινάς(70’ Σφυριδάκης), Μυφτάρι(60’ Πολυμερίδης Χ.), Φραγκιαδάκης, Πηρουνάκης, Γκίνη(60’ Ιερωνυμάκης), Πολυμερίδης Γ., Ραπτάκης(70’ Οικονομάκης), Αντωνάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P