Αμφίβολος ο Σόρρα, επιστρέφει ο Μυλωνάκης

Να κλείσουν θετικά το 2021, επιστρέφοντας στις νίκες, θέλουν στην Αγία Βαρβάρα, μετά το 2-2 με το Ασήμι της περασμένης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Φιολιτάκη, κατάκτησε τον… άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρά το 2-2 με το Ασήμι.

Πλέον στην Αγία Βαρβάρα, έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άγιο Δημήτριο, όπου ο Γιώργος Φιολιτάκης θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μυλωνάκη που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σόρρα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Στον πρώτο γύρο, η Αγία Βαρβάρα είχε επικρατήσει 4-1 του Αγίου Δημητρίου με δύο γκολ του Βαλαμούτσουνου και απο ένα των Σαϊτάκη-Γαρεφαλάκη, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Σωτήρχος για τους φιλοξενούμενους.

Στην Αγία Βαρβάρα πάντως, υπάρχει πίστη αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P