M. Ζερβίδης: «Θέλουμε το αποτέλεσμα…»

Τη νίκη κόντρα στον Πήγασο, σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση, θέλουν στο Λίντο, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Μάριος Ζερβίδης, για το φινάλε το 2021.

Ο προπονητής του Λίντο, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κουρή, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι του 2021, στο οποίο θέλουν τόσο τη νίκη, όσο και καλή εμφάνιση, για να φύγει η αρνητική ψυχολογία που έχει φέρει η βαριά ήττα από τον Ποσειδώνα, ενώ παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί, να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Το Λίντο, ολοκληρώνει σήμερα τη προετοιμασία του, με τον Μάριο Ζερβίδη πάντως να έχει τη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του στη διάθεσή του, καθώς ουσιαστικά ο Κουρής θα είναι ο μοναδικός απόντας.

Στη δήλωσή του για το παιχνίδι με τον Πήγασο, τόνισε: «θέλουμε να κλείσουμε το 2021, κερδίζοντας το παιχνίδι, προσπαθώντας παράλληλα να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και τα να συνδυάσουμε και τα δύο. Για εμάς, είναι σημαντικό να έρθει η νίκη, για να φύγει η αρνητική ψυχολογία μετά την κακή μας εμφάνιση και την ήττα από τον Ποσειδώνα.

Θέλουμε να παίξουμε καλά, αλλά θέλουμε και το αποτέλεσμα, το ιδανικό θα ήταν μία καλή εμφάνιση και η νίκη, αν το πετύχουμε αυτό, θα είμαστε χαρούμενοι. Να ευχηθούμε σε όλους το 2022 να είναι καλύτερο από το 2021, να έχουν όλοι την υγειά τους και να συνεχιστεί αλλά και να τελειώσει όμορφα το πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P