Ανακοίνωσε Παπαματθαιάκη ο Αλμυρός!

Στο πρόσωπο του Μανώλη Παπαματθαιάκη κατέληξαν οι άνθρωποι του Αλμυρού, για να αντικαταστήσουν τον Δημήτρη Βολονάκη που παραιτήθηκε απο τη τεχνική ηγεσία, με τον έμπειρο τεχνικό, να αναμένεται να αναλάβει την ομάδα απο τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αλμυρός, εξ αρχής είχε ψηλά στη λίστα του τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, έναν ιδιαίτερα έμπειρο προπονητή, με παραστάσεις απο υψηλότερες κατηγορίες αλλά και στενές φιλικές σχέσεις με μέλη της διοίκησης της ομάδας του Γαζίου. Το γεγονός πως ο ίδιος βρισκόταν στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους, άνοιξε το… παράθυρο να εξεταστούν και άλλες λύσεις, όπως οι Μανώλης Σκύβαλος και Βασίλης Κρασανάκης, οι οποίοι είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους διοικούντες του Αλμυρού.

Παρ’ ολα αυτά, οι άνθρωποι του Αλμυρού, έκριναν πως η εμπειρία του Μανώλη Παπαματθαιάκη, αξίζει… αναμονής και για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν να τον… περιμένουν έως και τις 29 Δεκεμβρίου όταν και θα επιστρέψει στην χώρα.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Αλμυρού, επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασία της με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, που θα παρουσιαστεί στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό, στο παιχνίδι με τον Γιούχτα που ακολουθεί και είναι το τελευταίο για το 2021, την ομάδα θα κατευθύνει ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Καλομοίρης, μαζι με τον γυμναστή Νικήτα Κοκολάκη.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού, αναφέρει: «Το Δ.Σ του Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, έναν προπονητή με πολλές περγαμηνές.

Κατά την διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει διατελέσει βοηθός προπονητή της ομάδας της Ξάνθης με προπονητή τον κ. Καραγεωργίου.

Επίσης, έχει υπάρξει προπονητής στην Α.Ε Καραϊσκάκης, στον Ο.Φ.Ι Ιεράπετρας, στον Ερμή Ζωνιανών και άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού.

Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και επειδή αυτή τη στιγμή λείπει στο εξωτερικό, η πρώτη του επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.

Στο ματς της Κυριακής με τον Α.Ο Γιούχτα, την ομάδα θα κατευθύνει ο κ. Καλομοίρης Γιώργος (προπονητής τερματοφυλάκων) μαζί με τον κ. Κοκολάκη Νικήτα (γυμναστή).

#football #team #newtrainer #players #coach #goodluck #xeninamedinata». 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P