Συνάντηση Αλμυρού-Σκύβαλου

Την πρώτη της συνάντηση με τον Μανώλη Σκύβαλο, θα έχει εντός της ημέρας η διοίκηση του Αλμυρού, επικοινωνώντας με τον Ιεραπετρίτη τεχνικό, ο οποίος αποτελεί αυτή τη στιγμή, τον επικρατέστερο για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ??????????, οι άνθρωποι του Αλμυρού, επικοινώνησαν νωρίτερα με τον πρώην προπονητή μεταξύ άλλων του Ηροδότου, γνωστοποιώντας την πρόθεσή τους, να συζητήσουν δια ζώσης το ενδεχόμενο συνεργασίας, κάτι που ο Μανώλης Σκύβαλος αποδέχτηκε και για τον λόγο αυτό, θα βρεθεί σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο Μανώλης Σκύβαλος, ζει στην Ιεράπετρα, όμως αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα στην πόλη μας, για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Αλμυρού το ενδεχόμενο της συνεργασίας, ενώ υπενθυμίζουμε, σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένο το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Αλμυρού, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες εξελίξεις.

Έκτακτο Δ.Σ. στον Αλμυρό για την… μετά Βολονάκη εποχή

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αλμυρού, θα συναντηθούν με τον ικανό τεχνικό και εν συνεχεία, θα συζητήσουν στο διοικητικό συμβούλιο τα όσα ειπώθηκαν και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ενδεχομένως και εντός της ημέρας να «κλείσει» η υπόθεση προπονητή.

Πέραν πάντως του Μανώλη Σκύβαλου, ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Βασίλης Κρασανάκης, με τον οποίο επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση εντός της ημέρας, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Στον Αλμυρό, είναι αποφασισμένοι, να «κλείσουν» άμεσα το θέμα του προπονητή και για τον λόγο αυτό, δρομολογούν τις εξελίξεις…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P