Μ. Τζαγκαράκης: «Μεγάλη μου τιμή να παίζω στον Ζαρό – Βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Ένας από τους μικρότερους παίκτες του Ζαρού, ο Μίνως Τζαγκαράκης (2006), μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Κόρακα όπου αγωνίστηκε βασικός, αλλά και για την πορεία της ομάδας!

Ο ίδιος σχολίασε την ήττα των “πρασίνων” στο γειτονικό ντέρμπι με τον Ζαρό λέγοντας: “Η ομάδα μας την Κυριακή δεν κατάφερε να πάρει την νίκη αλλά σίγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο γιατί παίξαμε αρκετά καλά , στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό παρόλο που δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας . Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αφού και ο παράγοντας τύχη έχει το ρόλο του”.

Παράλληλα ο 15χρονος ποδοσφαιριστής του Ζαρού αναφέρθηκε και στο μέλλον τονίζοντας: “Είναι μεγάλη μου τιμή να παίζω σε αυτή την ομάδα και να έχω ευκαιρίες στην ηλικία που είμαι! Υπάρχει άριστη οργάνωση και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε “οικογένεια”. Η ομάδα όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα, τερματίζοντας όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P