ΛΙΝΤΟ

Ανασύνταξη στο Λίντο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ανασύνταξη στο Λίντο

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να κερδίσουν… χρόνο για τους ποδοσφαιριστές που επανέρχονται μετά τον τραυματισμό τους, έχουν στο Λίντο, που παράλληλα, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα από τον Ποσειδώνα.

Η ομάδα του Λίντο, δεν έχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση το σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου, λόγω του κενού που υπάρχει στο πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, με τον Μάριο Ζερβίδη, να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Το κενό αυτό που υπάρχει, ήρθε την… κατάλληλη στιγμή για το Λίντο, καθώς δόθηκε η δυνατότητα να “δουλέψουν” για να επανέλθουν στο 100% οι Γκιουλμιχάλης, Σεβδαλής και Βλαχάκης, που προέρχονται απο προβλήματα τραυματισμών, ενώ παράλληλα, θα μπορέσουν να αφήσουν… πίσω τους την βαριά ήττα αλλά κυρίως την κάκιστη εμφάνιση που έφερε και την συντριβή απο τον Ποσειδώνα.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΛΙΝΤΟ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα