Κ. Κιάσσος: «Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και πολύ καλύτεροι»

Ο προπονητής του Αλμυρού, Κώστας Κιάσσος, έστειλε το δικό του μήνυμα για το lockdown και την αναστολή των πρωταθλημάτων, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τεχνικός των «νεοφώτιστων» στην ανάρτηση του, τόνισε πως πρέπει να προσαρμοστούν όλοι σε αυτή τη νέα κατάσταση που επικρατεί και πως θα επιστρέψουν δυνατότεροι και πολύ καλύτεροι. Παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του, τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τον σύλλογο, για την υποστήριξη.

Η ανάρτηση του Κώστα Κιάσσου στο Instagram: «Τα συναισθήματα που σου προκαλεί η κάθε στιγμή, σε κάνουν ξεχωριστό, δουλεύουμε πολλοί, με μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλεία.

Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση, όσο σκληρή και αν είναι. Υπάρχει μεγάλη πίστη, σε όλα όσα ξεκίνησαν με πολύ αγάπη και στόχους.

Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και πολύ καλύτεροι. Ευχαριστώ πάρα πολύ το σύλλογο για την υποστήριξη σας στον «δρόμο» μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μου και στους παίκτες μου. Υπόσχομαι ότι θα ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P