Πέρασε από το Αρκαλοχώρι ο Τηγανίτης!

Ο Τηγανίτης ήταν ο νικητής της αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε με 0-4 του Ηρακλή Νιπιδιτού!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 3ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Στεφανάκη να κάνει το 0-1, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 0-2!

Στο 20ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 0-3, ενώ πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Ζαϊμάκης έκανε το 0-4 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη υπήρξε απρόοπτο καθώς μία διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή, έφερε την διακοπή του αγώνα, που συνεχίστηκε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση.

Μετά την επανέναρξη ο Ηρακλής Νιπιδιτού προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και είχε καλές στιγμές με τον Βαργιακάκη, ενώ ο Τζώρτζης είχε δοκάρι, ωστόσο το 0-4 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Νιπιδιτού: Κανακουσάκης, Χαραλάμπης(46΄ Βαργιακάκης), Φραγκιαδάκης, Ντουμανίδης, Θεοδωράκης, Γκαγκάς, Αρνάντο, Δασκαλάκης, Τζώρτης, Τιτομιχελάκης, Νιωτάκης

Τηγανίτης: Καλούδης, Σπέγκας, Ζαϊμάκης, Δημητρακόπουλος, Βασιλάκης, Περδικογιάννης, Βαϊραμάκης, Κάβρος, Γεωργάκης, Γιανιούδης, Στεφανάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P