Κάτι «ψήνεται» με το γηπεδικό του Πόρου!

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος των ανθρώπων του Πόρου, ώστε η ομάδα να βρει την δική της ποδοσφαιρική στέγη, αφού είναι το μόνο που λείπει από το υγιής σωματείο. Το Grandsport.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τα τελευταία χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαριωτάκης σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ομάδας, έχει βάλει στα σχέδια του ο Πόρος να δημιουργήσει το δικό της γήπεδο που θα έχει την δική του δυναμική.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι “μπλε” έχουν ετοιμάσει δύο επιλογές προκειμένου η ομάδα να αφήσει πίσω της την ταλαιπωρία με το γηπεδικό, αφού τα τελευταία χρόνια μετακομίζει συνεχώς σε διάφορες έδρες.

Το πρώτο πλάνο που εξετάζουν στον Πόρο, είναι η ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο, το οποίο θα φέρει την ηρεμία στο σωματείο και θα μπορέσει να εξελιχθεί με τον καιρό, αφού πλέον το μόνο πρόβλημα είναι αυτό.  Μάλιστα στον Πόρο έχουν ήδη προχωρήσει τα σχέδια τους, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει η περιοχή που έχει γίνει το διάγραμμα.

Σε συνεργασία λοιπόν με την πολιτεία ο Πόρος αρχικά στοχεύει στην δημιουργία δικού του γηπέδου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Πόρος θα “ψαχτεί” να νοικιάσει κάποιο γήπεδο το οποίο όμως θα είναι αποκλειστικά δικό του και θα ανήκει στην ομάδα, τόσο για προπονήσεις, όσο και για αγώνες και φυσικά για τις ακαδημίες.

Σίγουρα ακόμα όλα αυτά είναι στην αρχή, αφού ένα γήπεδο χρειάζεται αρκετό χρόνο και μεγάλη γραφειοκρατία, ωστόσο στον Πόρο πιστεύουν αρκετά στο πλάνο τους και οι εξελίξεις στο μέλλον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P