Με «σούπερ» Γαρεφαλάκη στην επόμενη φάση η Αγ. Βαρβάρα!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ πανηγύρισε η Αγία Βαρβάρα, η οποία επικράτησε εντός έδρας του Μοχού με 3-1.

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά είχε γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ για να επιβάλλουν στην συνέχεια το ρυθμό τους.

Ο Μοχός στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 10ο λεπτό, όταν ο Μηλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Αμοιρόπουλος μέσα από την μικρή περιοχή κέρδισε τους αντιπάλους του και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Αγία Βαρβάρα δεν επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και πριν περάσει το 25ο λετπό κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με σουτ του Γαρεφαλάκη.

Το γκολ ισοφάρισης άλλαξε τις ψυχολογίες και την κατάσταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι γηπεδούχοι στο 28ο λεπτό κατάφεραν να μπουν στην θέση του οδηγού,  με τον Γαρεφαλάκη και πάλι να “νικάει” για δεύτερη φορά τον Μουτζούρη κάνοντας το 2-1.

Ο Γαρεφαλάκης έμοιαζε να είναι σε τρομερή κατάσταση και δέκα λεπτά πριν βγει το ημίχρονο κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ για την ομάδα, κάνοντας ο ίδιος χατ-τρικ.

Παρά το 3-1, ο Μοχός δεν άφησε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τις γραμμές του για να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να ξανά μπει στο ματς, ωστόσο οι ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν δεν βρήκαν στόχο.

Από την άλλη η Αγία Βαρβάρα που είχε την άνεση απλά να κρατήσει το σκορ, μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς, βρήκε ανοιχτούς χώρους, όμως και αυτή από την πλευρά της δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί με αποτέλεσμα το 3-1 να παραμείνει στην αναμέτρηση.

Ο Μοχός έχασε τεράστια ευκαιρία να ξανά μπει στο ματς στο 75ο λεπτό, όμως το σουτ του Τσιμινικάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Πελεκανάκη. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι η Αγία Βαρβάρα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Μαρής, Φωτάκης, Καμπάνης(46′ Σώρας), Σκουλάς, Αποδουλιανάκης(46′ Βαλαμούτσουνος), Τζάρτζαλος(65′ Ιερωνυμάκης), Γαρεφαλάκης, Κακουλάκης(λ.τ. 75′ Καρακωνσταντάκης), Σαλία, Λέλεκας(65′ Σαϊτάκης).

Μοχός: Μουτζούρης, Στεφανάκης, Ρουσοχατζάκης Μ., Διαμαντάκης Γ., Αμοιρόπουλος, Ρουμελιώτης, Μηλάκης, Μεχντί)65′ Ρουσοχατζάκης Ρ.), Τσιμινικάκης, Τσεκρέζι, Ζουρνατζίδης(60′ Σπανάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P