Χ. Καργιώτης: «Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και μετά έρχεται το ποδόσφαιρο»

Ο νέος τεχνικός της Τριτωνίας, Χρήστος Καργιώτης, αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις του στο Grandsport.gr, για τον σκοπό και τους στόχους της καινούργιας του ομάδας, αλλά και για την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.

Ο νέος προπονητής, τόνισε πως στόχος της ομάδας του Αστριτσίου, είναι να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του σωματείου, ενώ παράλληλα, στάθηκε και στο κομμάτι της αναστολής των πρωταθλημάτων, λέγοντας πως πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο σκοπός και ο στόχος της ομάδας μας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να υπάρχει συνέπεια στις υποχρεώσεις της ομάδας από όλους μας και ευελπιστούμε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα ξανά, να έχουμε προχωρήσει και να βρισκόμαστε σε καλύτερο στάδιο από ότι βρισκόμαστε σήμερα.

Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και μετά έρχεται το ποδόσφαιρο, αυτό νομίζω τα λέει όλα. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πιστεύω στηρίζεται στην αγάπη των ανθρώπων που το υπηρετούν, οικονομικά πιστεύω δεν μπορεί να στερηθεί κάτι το κάθε σωματείο, μόνο αγωνιστικά θα μείνουν οι παίκτες εκτός ρυθμό και αυτό θα στοιχίσει, θα θέλουν χρόνο  ώστε να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P