ΝΕΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Μ. Γεωργιάδης: «Ένα από τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου, επιστρέφει στο σύλλογο μας»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μ. Γεωργιάδης: «Ένα από τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου, επιστρέφει στο σύλλογο μας»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Χαρούμενος από την επιστροφή του Βασίλη Γενιτσαρίδη στην «οικογένεια» του Ηροδότου, από άλλο πόστο αυτή τη φορά, αυτό του προπονητή της ομάδας των Νέων, εμφανίστηκε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των «Κυανόλευκων» Μιχάλης Γεωργιάδης.

Ο ίδιος ανέφερε πως ένα από τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου, επιστρέφει στο σύλλογο από άλλο πόστο αυτή τη φορά, ενώ του ευχήθηκε καλή αρχή στην νέα του καριέρα.

Αναλυτικά έγραψε: «Ένα από τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου, επιστρέφει στο σύλλογο από άλλο πόστο, προπονητής στους Νέους μας. Βασίλη Γενιτσαρίδη, κόουτς πλέον μ’ αρέσεις πάλι με τα μπλε, εύχομαι καλή αρχή στη νέα καριέρα σου με επιτυχίες και πραγματικά να πετύχεις σε ότι έχεις σχεδιάσει».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα