Α2-2ος όμιλος: Ο ΟΦΑΜ την καλύτερη άμυνα!

Μπορεί το κλίμα στις ομάδες να μην είναι το καλύτερο δυνατό μετά τη διακοπή όλων των ερασιτεχνικών κατηγοριών μέχρι…νεοτέρας, ωστόσο ήδη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές που μπόρεσαν να αγωνιστούν κατάφεραν να δείξουν αρκετά καλά στοιχεία.

Στον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Αετός Ανωγείων οδηγεί την κούρσα, ωστόσο την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος την έχει ο…4ος ΟΦΑΜ!

Η ομάδα του Αντώνη Λεκάκη, γνώρισε την ήττα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι με 1-2 από το Ασήμι και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε τρία παιχνίδια είχε δεχτεί μόλις ένα τέρμα! Αυτό μάλιστα είχε συμβεί στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τον Άγιο Δημήτριο όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1, ενώ στις δύο νίκες που ακολούθησαν απέναντι σε Ραύκο και ΕΓΟΗ, ο ΟΦΑΜ κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ως αποτέλεσμα μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και φυσικά με όπλο αυτή, θα προσπαθήσει όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, να συνεχίσει τις…υψηλές πτήσεις και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η βαθμολογία όπως διαμορφώνεται μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές:

[wpse_standing competition=”933″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P