Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κόροιβος

Μια ακόμα πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κόροιβος ο οποίος επικράτησε του Μαρτινέγκο με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Στις αρχές τις αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάτι αξιόλογο στις αντίπαλες εστίες, αφού έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι ανέβαζε ρυθμό με τον Κόροιβο και το Μαρτινέγκο να δημιουργούν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς ωστόσο καμία από αυτές να καταλήξει στα δίχτυα.

Έτσι το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, κάτι που έκανε ενδιαφέρον το δεύτερο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν στο 55ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Σχοιναράκη με σουτ.

Στην συνέχεια τα… πιτσιρίκια του Εργοτέλη ανέβασαν την πίεση τους για να ισοφαρίσουν αφήνοντας κενούς χώρους στην άμυνα, με αποτέλεσμα ο Κόροιβος να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 78ο λεπτό με τον Δρίβα να «κλειδώνει» το… τρίποντο για την ομάδα του.

Ο Κόροιβος με αυτή τη νίκη συνεχίζει να εντυπωσιάζει παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το Μαρτινέγκο κρατάει την προσπάθεια και κοιτάζει την συνέχεια με αισιοδοξία.

Κόροιβος: Δουκουμετζάκης, Πρέντι, Μανιουδάκης, Κεφαλάκης, Σταυρακάκης, Καβάζης, Κουκάκης, Αντωνακάκης, Σχοιναράκης, Γεναράκης, Καλογεράκης.

Μαρτινέγκο: Κοκαράκης, Γαλανάκης, Μπατσέλι, Φαϊτάκης, Παρασύρης, Παναγιωτάης, Φθενάκης, Ψυχαράκης, Βιδάκης, Χότζα, Τελχάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P