Αποχώρησε ο Α. Παπαδάκης, μειώνονται τα προβλήματα

Δεν συνεχίζει τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, στην ομάδα του Λίντο ο Αντώνης Παπαδάκης, που πλέον μετακινήθηκε στην Αθήνα λόγω σπουδών και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Μάριου Ζερβίδη, ο οποίος όμως παρ’ όλα αυτά, βλέπει συνεχώς τα προβλήματα στην ομάδα να μειώνονται.

Το Λίντο συνέχισε σήμερα τη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (21/11) με τους Κουνάβους, όπου θα επιδιώξουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από το Μοχό στην έδρα τους.

Η ομάδα του Μάριου Ζερβίδη, υπέστη ήττα… σοκ, από την ομάδα του Μοχού, χάνοντας 1-2 στο γήπεδό της, παρ’ ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Πλέον, στο Λίντο, επιθυμούν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι αυτό και επικεντρώνονται στο επόμενο, όπου και πάλι δεν θα μπορέσουν να συνεισφέρουν αγωνιστικά οι Γκιουλμιχάλης, Βλαχάκης και Μαμουλάκης, οι οποίοι παραμένουν εκτός «μάχης».

Στα θετικά, η επιστροφή του Γιακουμάκη, καθώς μπορεί με την εμπειρία του να βοηθήσει και τους νεότερους, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονείται και ο Σεβδαλής, που πήρε και χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι. Η προετοιμασία του Λίντο πάντως, θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής (19/11).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P