Στην εκπνοή το «3Χ3» για τον Κόροιβο

Η ομάδα των Αγιών Παρασκιών, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, επικράτησε 3-4 της ΑΕ Κρητών.

Ο Κόροιβος πέρασε από την Βαγιά και έκανε το «3Χ3», με το οποίο διατηρείται στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας της Β1 ΕΠΣΗ. Το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό και είχε μία 5λεπτη διακοπή στο 70’, αφού οι ηττημένοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σταυράκη και του βοηθού Παπαδάκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο ξεκίνημα, ενώ μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ με τον Ξένο. Στη συνέχεια, βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι, καθώς στο 25’ ισοφάρισαν με τον Δρίβα και στο 38’ ο Αντωνακάκης σημείωσε το 1-2.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (47’) ο Ξενος έκανε το 2-2, με τον Κουκάκη στο 50’ να πετυχαίνει το 2-3. Με χατ-τρικ ο Ξένος στο 73’ ισοφάρισε εκ νέου για την ΑΕ Κρητών, ωστόσο στο 92’ ο Γεναράκης «έγραψε» το τελικό 3-4.

ΑΕ Κρητών: Μανουσάκης, Κλάδος, Παντζαρίδης, Ρέππας Μαρ., Ξηνταβελονάκης, Στιβακτάκης, Γιακουμάκης Π., Σταυράτης, Κεσκίνης, Ριζάκης (85’ Ταμιωλάκης), Ξένος.

Κόροιβος: Πολυχρονάκης, Πρέντι (49’ Σχοιναράκης Ευθ.), Μανιουδάκης (75’ Καβάζης), Κεφαλάκης, Τσικαλάς, Δρίβας, Κουκάκης, Αντωνακάκης, Σχοιναράκης Ν., Γεναράκης, Καλογεράκης (84’ Μουρτζάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P