Κάνει την δική της πρεμιέρα η Γόρτυς

Αντίστροφα μετρούν για τη δική τους πρεμιέρα στη Γόρτυνα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική, η ομάδα των Αγίων Δέκα, ζήτησε και πήρε αναβολή, κερδίζοντας χρόνο για να παρουσιαστεί έτοιμη, με ομάδα… χτισμένη από το μηδέν.

Η ομάδα των Αγίων Δέκα, μετά την αποχώρησή της από την Α1 ΕΠΣΗ το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε τελικά συμμετοχή στη Β ΕΠΣΗ, αγωνιζόμενη πλέον στον δεύτερο όμιλο, με το πρώτο της παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11:30 με τους Νέους Μοιρών.

Ουσιαστικά, η Γόρτυς θα αγωνιστεί φέτος, έχοντας στο δυναμικό της νεαρά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία αλλά και από τον Χείμαρο, ομάδα της περιοχής που δεν δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Στο ρόστερ βέβαια, βρίσκονται και ποδοσφαιριστές, που παρ’ ότι είχαν προτάσεις από ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, επέλεξαν να βοηθήσουν στην ανασύνταξη της ομάδας.

Οι… μεγάλοι της Γόρτυνας, είναι οι Κουλουτζάκης (19 ετών), Δαριβιανάκης Ι. (20 ετών), Παπαδάκης (36 ετών), Ξαγοραράκης (31 ετών), Φανουράκης (26 ετών), Χαριτάκης (29 ετών), Μηναδάκης (30 ετών) και Κυριακάκης (35 ετών).

Πέραν αυτών, στο ρόστερ υπάρχουν και αρκετά νεαρά παιδιά, τα οποία πλαισιώνονται από τους «μεγάλους» και πιο συγκεκριμένα, οι: Χατζίου, Ιατράκης, Ψιμοπουλάκης, Μετζία, Δουλγεράκης, Γιοτοπούλι, Αγκαλίου, Ψιμοπουλάκης Ε., Τόσκα, Δαριβιανάκης Ε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P