Μεγάλη νίκη για τη Δαμάστα κόντρα στη Χερσόνησο

Με δύο γκολ του Μπαντούνα και ένα του Τζουβάρα, η Δαμάστα επικράτησε 3-2 της Χερσονήσου για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη, χωρίς να… εντυπωσιάσει, κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, με την Χερσόνησο να κάνει το 0-1 στο 30’ με τον Χαλκιαδάκη και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπαντούνας, ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο ενώ στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε, η Δαμάστα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 75′ με τον Τζουβάρα και δέκα περίπου λεπτά αργότερα με εύστοχο πέναλτι ο Μπαντούνας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έβαλε τις… βάσεις για τη νίκη.

Η Χερσόνησος, το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια, ήταν να μειώσει σε 3-2, με τον Φρόκου να βρίσκει δίχτυα ενώ σημαντική ευκαιρία έχασε στο φινάλε και ο Χαλκιαδάκης, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης(65’ Κοκορέλιας), Πεταλάκης, Μαρκάκης, Απλαδάς, Κουτσοποδιώτης, Ψωμάς(80’ Γαργανουράκης), Τζουβάρας, Μπαντούνας, Γωνιανάκης(65’ Καραξής), Κλαπάκης(89’ Κωτούλας)

Χερσόνησος: Ψαρουλάκης, Λαγουδάκος(85’ Άρμπερτ). Γκούρο Ε., Τσούπι, Χατζηνικολάκης, Χαλκιαδάκης Γ.Γ., Φρόκου Κ., Χιλά, Μαστοράκης(60’ Αργυρός), Πέκι(80’ Άλλα), Χαλκιαδάκης Γ.Θ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P