Πήρε το ντέρμπι και έκανε το 4Χ4 ο Ποσειδώνας!

Το εντυπωσιακό σερί του Ποσειδώνα συνεχίστηκε καθώς πήρε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδι, επικρατώντας των Νεών Εργοτέλη με 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καπιζιώνης κέρδισε πέναλτι, με τον Λυμπερόπουλο να αναλαμβάνει την ευθύνη και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν σε γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Στις τελευταίες στιγμές του ημιχρόνου ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από κόρνερ του Ζούζουλα, ο Ντίσα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Καπιζιώνης έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο γκολκίπερ και έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1!

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ποσειδώνας είχε τεράστια ευκαιρία να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη όταν κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Κάτελας δεν κατάφερε να σκοράρει και το 2-1 παρέμεινε!

Από το 70ο λεπτό και μετά οι Νέοι Εργοτέλη πήραν την υπεροχή και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης! Μάλιστα στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι είχαν και δοκάρι με τον Ντίσα χωρίς ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες τους να καταφέρουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε!

Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ποσειδώνας έκανε το 4Χ4 συνεχίζοντας το σερί νικών με το οποίο είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αυτή ήταν η 2η ήττα των Νέων Εργοτέλη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Τζαγκουρνής Ντελάκης, Μαυράκης, Κάτελας, Ασλαματζίδης, Καπιζιώνης, Βιλανάκης(80΄ Σημιανάκης), Μερκουλίδης(65΄ λ.τ. Κουρλετάκης), Λυμπερόπουλος(80 λ.τ. Τερζάκης), Μποζατζίδης(85΄ λ.τ. Βινιχάκης)

Νέοι Εργοτέλη: Χαλκιαδάκης, Κρασανάκης(72΄ Φραγκιαδάκης), Βαούρι, Πλατοκούκης, Μερκουλίδης, Ντάγια(72΄ Πακιουφάκης), Ζούζουλας, Τσακόνι, Ντίσα, Σφακιανάκης(62΄ Γκιώνης) Κόκκινος(46΄ Καλαϊτζακης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P