Πρώτο «διπλό» για τις Γούβες!

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ κατάφεραν να πάρουν οι Γούβες οι οποίες επικράτησαν με 2-1 των Νέων Ηροδότου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τις δύο ομάδες, αφού σπαταλούσαν ευκαιρίες στις δύο εστίες με αποκορύφωμα αυτές των «πρασίfνων» με τους Νόκα και Καναβάκη.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν πιο δυνατό με τους Νέους Ηροδότου και τις Γούβες να ψάχνουν το γκολ, όμως το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη οι Γούβες μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και μόλις στο 48ο λεπτό ο Αμανάκης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γιώργου Παναγιωτάκη, οι οποίοι θέλησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι ήθελαν το γκολ της ισοφάρισης δημιουργώντας φάσεις στην εστία του Σαβουϊδάκη.

Οι Γούβες στο 64ο λεπτό «καθάρισαν» το παιχνίδι αφού πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Στέφνι σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νόκα με πλασέ έκανε το 2-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Νέοι Ηροδότου ήταν να μειώσουν στο 80ο λεπτό με τον Αμπατζάι με πέναλτι κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Νέοι Ηροδότου: Μήτρου, Σιδηρόπουλος, Τζενάκης(87′ Γκαράλης), Κυπριωτάκης(48′ Κατσαρής), Κολετάκης, Παναγιωτάκης, Κλίνης, Καρακωνσταντής, Ποταμιανάκης(48′ Βασιλάκης), Αμπατζάι, Καλαμιώτης.

Γούβες: Σαβουϊδάκης, Αμανάκης, Χρήστου, Στιέφνι, Κάβαλλος(81′ Ζαμπετάκης), Γαρεφαλάκης, Τσάλος(64′ Γκικολάι), Παπαστεφανάκης(81′ Γιαννακόπουλος), Πετρόφ, Νόκα(73′ Καρύδης Μ.), Καναβάκης(81′ Μετολάρι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P